Bio

Aziz Wayne er snart ute med nytt album; "LIGHT" kommer i september på den store web markedet iTunes og resten av digitale musikkmarkedet. Albumet inneholder sterke mainstream hits som " Finally Love " og Firedancer " men byr også på mer soulfulle, akustiske ballader som " Like a honey baby girl " og " Light Piano ". Dette blir et kvalitetsalbum som vil berike A Z's diskografi i høyeste grad.

Aziz' musikk er farget av blant annet R'n'B, dance, pop, funk/soul, og hans særegne stil er et berikende bidrag til norsk popmusikk. Han er opprinnelig fra Senegal (samme land som Akon) og de to deler samme kunstneriske univers og musikalske opphav. Deres musikalske stil er en uslåelig kombinasjon i musikkbransjen.

Med base i Norge og USA, har Aziz i sin karriere opptrådt på blant annet Hultsfred i Sverige og på John Dee i Oslo; på daværende tidspunkt under artistnavnet Ziggy. Han leverte et fantastisk show med bandet band på by: larm 2011, og hans egen versjon av Ben E. Kings "Stand by me " gikk rett hjem hos publikum. Han opptrådte som Aziz Wayne under Norway Cup 2011 og imponerte stort hos publikum og arrangør.

Musikkvideoen til låta "Don't miss the party" ble sendt på Svisj på NRK i 2011, og suksessvideoen "My hope" ble innspilt og produsert i New York i USA, av produsenten Michael Stern. Den ble også sendt på Svisj i 2011, med påfølgende gode kommentarer.

Følg oss på facebook og få realtime oppdateringer om Aziz Wayne